L’acció neix de la col·laboració del Parc Natural del Delta de l’Ebre i del Museu de les Terres de l’Ebre

El Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Museu de les Terres de l’Ebre, amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació, Agenda Rural i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya impulsen la campanya de promoció “Visitant els equipaments patrimonials descobriràs el Delta de l’Ebre”. Aquesta acció inclou tots els museus i centres d’interpretació de l’àmbit del Delta de l’Ebre.

En concret, els centres que participen són: Torre de l’Ermita de l’Aldea (l’Aldea); Museu de les Terres de l’Ebre (Amposta); Casa de fusta del Parc Natural del Delta de l’Ebre (Poble nou del delta, Amposta); MónNatura Delta de l’Ebre (Amposta); Centre d’Interpretació de l’arròs La Torra (Camarles); Ecomuseu Parc Natural del Delta de l’Ebre (Deltebre); Ebre Terra, Centre d’Inspiració Turística (Deltebre); Molí de Rafelet (Deltebre); Museu de la Mar de l’Ebre (La Ràpita) i Centre d’Interpretació de les Barraques del Delta (Sant Jaume d’Enveja).

Tots els visitants d’aquests equipaments rebran un passaport per gaudir d’un seguit d’avantatges:

  • A partir del primer segell de visita d’un equipament disposaran del 50% de descompte a la resta d’equipaments (el 10% al MónNatura i el 25% al Molí de Rafelet).
  • A partir de 7 segells podran gaudir de VISITES PORTES ENDINS: Visita personalitzada i exclusiva als equipaments de conservació del Parc Natural del Delta de l’Ebre (Centre de Recuperació de fauna salvatge del Canal Vell i Centre ictiològic) o del Museu de les Terres de l’Ebre.
  • Si s’aconsegueixen tots els segells, s’entrarà en el sorteig per a dues places per poder participar en la jornada anual d’ anellament de flamencs que organitza el Parc Natural del Delta de l’Ebre i que es realitza una vegada a l’any a la Reserva Integral de la Punta de la Banya.

La campanya de promoció ha permès l’edició de 15.000 fulletons, a més de materials publicitaris de sobretaula, segells, etc. i forma part de l’àmbit de col·laboració del Parc Natural del Delta de l’Ebre i del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre. Específicament, es vincula al programa de la Carta Europea del Turisme Sostenible del Parc Natural i al programa de Museu de Suport Territorial del Museu de les Terres de l’Ebre

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad