Mitjançant una web-app amb codis QR, els visitants poden submergir-se en la vida d’un soldat de la lleva del biberó, en una experiència de turisme immersiva subvencionada per la Diputació de Tarragona, dintre del programa “Turístic en Família”.

L’Ajuntament de Gandesa i el Museu Memorial de la Batalla de l’Ebre (CEBE) han presentat avui la nova experiència immersiva que ofereix el museu on, mitjançant un recorregut virtual, es podrà seguir la vida d’un soldat de la lleva del Biberó.

Concretament, constarà d’una experiència immersiva en format de codis QR on els visitants podran aprofundir en la seva experiència, interactuar i conèixer amb més profunditat el recorregut i els continguts que ofereix el Museu.

Aquesta nova experiència va especialment enfocada al públic familiar i escolar, al qual se’ls plantejarà preguntes, jocs i reptes, en una gamificació de l’experiència museística.

L’alcalde de Gandesa, Carles Luz, ha destacat aquesta iniciativa com una “aposta per apropar encara més el museu a nous públics, amb experiències immersives, personalitzades i gamificades, alhora que continuem preservant la nostra memòria històrica”.

El projecte ha sigut possible gràcies a la subvenció de la Diputació de Tarragona, en el marc del programa “Turístic en Família”.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad