L’Hospitalet de l’Infant acollirà aquest mes de gener aquest cicle de conferències que està organitzat pel Campus Extens de la URV del municipi, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i de la Diputació de Tarragona

El Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat les VII Jornades sobre curiositats científiques, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i de la Diputació de Tarragona. Aquestes jornades consten de quatre conferències, a càrrec de persones expertes en la matèria, que tindran lloc els propers dilluns de gener, a les 19.00h, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant. En concret, a la Sala Bonet Castellana.

La primera, la del 10 de gener, anirà a càrrec del físic nuclear, investigador i divulgador científic Javier Castelo Torras, que abordarà la figura de Harriet Brooks, pionera en el descobriment del gas Radó (1876-1933).

La segona, la del 17 de generla impartirà també en Javier Castelo i durà per títol «Hèrcules: estrelles i mite».

Ferran Tarrasa Blanes, doctor enginyer industrial, expert en enginyeria nuclear, serà l’encarregat de la tercera conferència, la del 24 de gener, titulada Fins a l’infinit i més enllà: Disquisicions matemàtiques per perdre el cap».

La quarta i darrera conferència, del 31 de gener, girarà entorn a la pregunta: «La proteïna d’insecte és el nostre futur?». Sobre aquest tema parlarà l’Esther Rodríguez Gallego, doctora en biomedicina i professora de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV).

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad