Turismedia Oci

L’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, a través de l’empresa Dreamracket, es posaran en marxa en el municipi una sèrie d’activitats esportives dirigides tant a públic adult com infantil.

En aquest sentit s’ofereixen classes de pàdel de 60 minuts, dirigides a alumnat de 3 a 16 anys. D’igual manera, per a alumnes i alumnes de més de 16 anys. D’altra banda, s’ofereix la possibilitat de realitzar activitats dirigides per a adults en les següents modalitats: pilates, ioga, GAP i crossfit, així com entrenaments personals.

Així, el dia 19 de setembre, s’ha programat una reunió informativa a l’Auditori de l’Edifici Social, a les 19.30h, on s’explicarà el funcionament de totes i cadascuna de les activitats, així com els horaris i preus d’aquestes. Les classes donaran inici el dilluns, 3 d’octubre.

Més informació, Antonio Mata, telèfon: 619 390616.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad