Santa Magdalena torna a posar en marxa les seues Jornades Templeres, després de l’aturada obligada a causa de la Covid19. D’aquesta manera, diumenge que ve, 26 de març, la localitat acollirà, a partir de les 12h, una desfilada pels principals carrers del nucli urbà, en el qual participaran l’Associació de Dames i Cavallers D´Uixó, amb l’assistència del Rei Jaume I i Na Violant d´Hongria, Cavallers Templers de Castelló, Encomienda Templaria de la Plana, Tambors i bombos A. C., Cavallers i Dames del Sant Greal de l´ Alcalaten i Tomàs de Foix, escriptor benicarlando, autor del llibre “El Zorro Rojo”.

Posteriorment, a les 12.45h es realitzarà a La Capella, l’acte de nomenament de Dames i Cavallers a les xiquetes i xiquets de Santa Magdalena, que així ho desitgen. Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “poc a poc anem recuperant esdeveniments, que a causa de la Covid, s’havien quedat estancats, tal com és el cas de les Jornades Templeres, que enguany compliran la seua tercera edició”. I és que, per al primer edil magdalener, aquestes jornades “ens serveixen per a posar en valor el nostre passat templer, amb el castell Polpis com a principal insígnia”.

Share
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad