Diumenge 31 d’octubre de 2021 – Auditori Municipal – HORARI: A les 19.00 h

Un espectacle que genera una emotiva comunió perfecta entre públic i artistes

Les cançons s’han convertit en un element de supervivència en la lluita contra l’opressió i la injustícia. Clars exemples en son les cançons dels esclaus al segle XIX, les melodies antifeixistes o els moviments contra l’apartheid. 

Catalunya no ha ignorat aquesta dinàmica i aporta grans exemples de l’ús de l’art com a mètode de cohesió social contra situacions d’injustícia. 

L’espectacle Llum és un recull de cançons i poemes musicats que representen aquesta lluita dels pobles, amb diversitat geogràfica i temporal, però que destaquen per la seva qualitat i la seva importància emocional, simbòlica i històrica. Un viatge on la foscor esdevindrà llum a través del flamenc i el jazz. 

La força expressiva de la veu de Pere Martínez, la potència de la Cobla Marinada combinades amb els arranjaments del director musical de l’espectacle Vicens Martín, conformen un espectacle on l’emoció es viurà a flor de pell. 

Fitxa artística:
Veu: Pere Martínez 
Cobla: Cobla Marinada 
Guitarra, arranjaments i direcció: Vicens Martín 
Percussió: David Domínguez

Entrades a la venda per internet a partir del 13 de setembre. 
Entrades a la venda a la taquilla del Teatre Cal Bolet, cada dijous de 18 a 20h, a partir del 16 de setembre.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad