La mostra se celebrarà del 3 al 8 de desembre amb la xocolata, torrons, dolços i aliments típics nadalencs com a principals protagonistes

L’Ajuntament de Vinaròs ha obert el termini perquè els comerços de la localitat, artesans i empreses de serveis puguen participar en la Fira de Lluís Santapau que es farà a principis de desembre. Després de la bona acollida de l’any passat, des de la Regidoria d’Interés Turístic i Promoció de la Ciutat es tornarà a celebrar aquesta mostra amb la xocolata com a principal temàtica de les paradetes per a recordar el passat més dolç de Vinaròs.

Els participants podran disposar d’un estand per a exposar els seus productes de xocolata, torrons i dolços, així també com aliments tradicionals de Nadal. Per la seua banda, l’Ajuntament serà l’encarregat d’arrendar la caseta, el grup electrogen i la seguretat, perquè no supose cap despesa extra per als participants.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha assenyalat que “Vinaròs tenia un important passat vinculat amb la xocolata amb diverses empreses instal·lades a la ciutat que elaboraven aquest producte, fet que va suposar per als veïns guanyar-se el nom de xocolaters“. En aquest sentit, insistia que la Fira de Lluís Santapau vol recuperar aquesta tradició dolça, a més de ser una bona oportunitat per ajudar a dinamitzar l’economia de la localitat, des del punt de vista comercial i pastisser.

D’altra banda, destacava que enguany la Fira serà de sis dies i tornarà a la plaça Parroquial, en comptes de celebrar-se al passeig marítim, gràcies a l’evolució favorable de la situació sanitària, fet que permetrà oferir una mostra més recollida.

Per a poder participar en la Fira els comerciants detallistes i empreses de serveis han de tenir un establiment obert al públic en alguna localitat amb llicència d’obertura del municipi on estiga ubicat, mentre que els artesans han d’estar en possessió del DECA.

Els interessats poden recollir el model de sol·licitud i el model de declaració responsable a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) o al Departament de Governació ubicat al carrer de Sant Ramón. Un cop emplenats els podran presentar per registre d’entrada fins al 13 de novembre de forma presencial o telemàtica.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad