Dissabte, 17 de juny – Ulldecona – 12:30 h. Plaça Sales i Ferré – Ulldecona

WHITE BOTTOM / CIA. RAMIRO VERGAZ

Aquest showman, autèntic i atemporal, per fi es troba amb l´arribada de la nova dècada daurada que tant ha esperat. Els anys vint són aquí… un segle més tard !

Sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí rescatar de l’oblit… piruetes, malabars, proeses i malapteses. Elegància, extravagància, llums i lluentor barrejat amb molt d’humor.

Senyores i senyors, siguin testimonis de la prova vivent que l’únic somni que es perd és el que s´abandona.

https://www.youtube.com/watch?v=LNr2XbTq5hQ

Diumenge 18 de Juny – Els Valentins – 12:30 h. Carrer Major dels Valentins

RATS ! / CAMPI QUI PUGUI TEATRE

Espectacle de carrer itinerant, amb aturades per realitzar accions i escenes, basat en el conte tradicional El flautista d’Hamelin.

Unes rates molt divertides envaeixen la població i només un flautista molt especial pot amb elles. Hi han quatre rates diferents, i cada una amb la seva personalitat. N´hi ha de simpàtiques, tòtiles i alguna més malcarada. Totes venen a jugar amb la gent i tot els que es trobin a l´entorn.

https://www.youtube.com/watch?v=1wdxWc1CEqQ

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad