Turismedia Oci

La festa, el divertiment i la cultura destinats a tots els públics agafaran el protagonisme als carrers d´Ulldecona amb quatre espectacles d´animació. Els dissabtes 16 de juliol i 6 d´agost. I dimarts 30 d’agost i diumenge 4 de setembre coincidint amb la festa major.

Les regidories de Cultura i Festes de l´Ajuntament amb col.laboració de la Xarxa Ulldecona volen mantenir l´esperit iniciat l´any 2004 de programació estable de teatre professional per a tots els públics per tal que tothom pugui continuar gaudint del teatre de proximitat al carrer.

Espectacles del gènere circ, humor, teatre de carrer gestual, clown i música en viu seran els ingredients per compartir, invitant a la gent del territori a participar-hi, com a prèvia de la 19ª temporada dels Dissabtes de Teatre que començarà el 17 de setembre al Teatre Orfeó Montsià.

El centre de la Vila, carrer major i plaça de l´Església a partir de les dotze del migdia seran els espais que acolliran les companyies d´animació.

El primer dels espectacles presentats té com a protagonistes als “Pigs”. Es tracta d’un joc d´impacte urbà i d´interacció amb el públic, de la companyia “Campi qui pugui” al voltant del conte popular “Els Tres Porquets” a mida gegant, gamberro i ple de tendresa que explora la mitologia i fantasia pròpia del conte, molt dinàmic i visualment divertit amb interaccions amb el públic que s´hi va trobant – dissabte 16 de juliol.

La companyia de teatre ” Traüt” també desfilaran pels carrers i amb molt d´humor i música ens aporten una gegantina i espectacular roda que mou tots els engranatges d´un enorme artilugi amb un personatge esperpèntic “Il Criceto” mig humà, mig animal, que el firaires italo-americans han batejat com l´”home hàmster”. Serà l’encarregat de moure-la amb l´energia de caminar demostrant la seva força i el seu enginy. Una atrevida i peculiar barreja de sensacions amb humor, circ, música en directe i moltes sorpreses – dissabte 6 d´agost.

Enfilant la setmana de la festa major a Ulldecona la nit de dimarts 30 d’agost a les 22:00h. un itinerant de carrer musical amb la percussió com a element predominant farà el recorregut pels carrers i places del municipi.

Cinc carros mòbils amb percussionistes i un animador reinterpreten temes coneguts amb bases originals, ideals per a ambients lúdics i de disbauxa. Uns músics que rebossen energia i es serveixen de redoblants, bombos de pell, carraques, matraques, campanes, esquellots… Tot un espectacle que a voltat per festivals nacionals i internacionals amb premis a FETEN, Aalborg o Festung .

Un nou format artístic tancarà aquesta tercera edició de “La Xarxa surt al carrer” el diumenge 4 de setembre amb l´espectacle de circ urbà i de carrer per a tota la família amb el showman Javier Ariza.

“Carman, abans és millor. El plaer de ser ridícul” és una comèdia de carrer en que un cotxe icònic, un Seat 600, en la mobilitat pren vida i acabarà per conduir sense conductor en una rutina musical i circense que pot portar a Eurovisió.

L´actor Javier Ariza vol retre un homenatge al vehicle, per tant inclou tècniques de circ, malabars, equilibris, manipulació d´objectes i doma de Seat 600 amb participació del públic. “Carman” a estat el Millor espectacle de carrer Ciudad Rodrigo, Premi al Festival Nosolocirco, Premi Muestra Artes del Sur, Alcides Moreno a l´obra més divertida i a Catalunya la seva participació a Fira Tàrrega. Al Carrer, Al Carrer de Viladecans, Fira de Circ de carrer a Girona… entre d´altres.

Tant la Xarxa Ulldecona com l´Ajuntament esperen que la recepció dels espectacles aquest estiu siga tan positiva i participativa com edicions anteriors.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad