Turismedia Oci

Campanya gastronòmica La Garoinada

Del 20 de gener al 31 de març de 2023. Disponibles diferents fórmules per a gaudir de la tradicional campanya gastronòmica de Palafrugell.

Restaurants participants: L’Arc, Centre Fraternal, La Xicra i Xadó (de Palafrugell) El Balcó de Calella, El Càntir-Hotel Alga, Gelpifish, Les Voltes de Calella by Es Portal (de Calella) El Far, La Llagosta, Llafranc, Sa Teula i Terrassa Terramar (de Llafranc) i Es Portió- Hotel Hostalillo (de Tamariu).

Informeu-vos de les activitats de La Garoinada al 972 300 228 o bé a www.garoinada.cat www.visitpalafrugell.cat

Regala GAROINADA!

Disponibles els pacs per a gaudir de la tradicional campanya gastronòmica

Diferents fórmules per gaudir de La Garoinada, la tradicional campanya gastronòmica de Palafrugell, ja estan a la vostra disposició.

Els restaurants i els hotels que hi participen són:

 • ELS RESTAURANTS
  L’Arc, Centre Fraternal, La Xicra i Xadó (de Palafrugell),  El Far, La Llagosta, Llafranc, Sa Teula i Terrassa Terramar (de Llafranc), El Balcó de Calella, El Càntir-H. Alga, Gelpifish i Les Voltes de Calella by Es Portal (de Calella) i Es Portió-H. Hostalillo (de Tamariu)
 • ELS HOTELS
  Can Liret (de Palafrugell), Alga i Sant Roc (de Calella), El Far, Llafranc i Sa Teula (de Llafranc)

La reserva del restaurant va subjecta a la disponibilitat de l’establiment. Consulteu els restaurants participants i reserveu la vostra taula. Fins al 31 de març.

El menú Garoinada, que cada edició canvia, aquest any consisteix en un entrant de garoines, un plat principal de “Catxoflino” o bé un plat alternatiu, i unes postres de cremat. Tot acompanyat d’aigua, vi del Celler Espelt de l’Empordà i cafès.

GAROINADA + ACTIVITAT

Menú Garoinada + activitat (a escollir entre sortida en vaixell clàssic o ruta de senderisme personalitzada)

PREU PER PERSONA 80€* 

INFORMACIÓ I RESERVES VAIXELL O RUTA SENDERISME: TURISME@PALAFRUGELL.CAT / +0034 972 300 228

Escull una de les activitats que t’ofereix el paquet Premium i viu intensament la Garoinada! 

Sortida en vaixell clàssic:

 • Lloc de sortida: des del Port de LLafranc*
 • Dia i hora: diumenge a les 11.00 h del matí
 • Lloc de trobada: Port de Llafranc
 • Ruta: un passeig de dues hores pel litoral, amb aperitiu de garoines, pa, botifarra i un glop de vi, descobrint l’autèntic gust del mar Mediterrani.

*La reserva de l’activitat serà amb 48 hores d’antel·lació. Un cop confirmada la reserva, no es podrà canviar la sortida (vaixell o senderisme). En cas de mal temps és buscarà una nova data per realitzar l’activitat.

*La sortida sempre serà des de Llafranc. En cas de mal temps, tramuntana o situació meteorològica adversa, s’oferirà un canvi d’itinerari o canvi de data. Només en el cas de que la tramuntana faci inviable la sortida des de Llafranc, se sortirà des de Palamós avisant prèviament al client per oferir-li el canvi d’itinerari. 

Aquest any també: SORTIDES ENTRE SETMANA AMB SORTIDA EN VAIXELL!! Informeu-vos del paquet (per a sortides que arribin a un mínim de 8 persones i un màxim de 10)

+ INFORMACIÓ I RESERVES: +0034 972 300 228

Ruta de senderisme:
Indiketes, romans, moros i cristians.

Us oferim una ruta personalitzada, qualsevol dia de la setmana, perquè gaudeixis i descobreixis els racons i la història del nostre territori. Les sortides es realitzaran amb un mínim de 8 persones.

 • Lloc de sortida: des de Llafranc o bé a determinar amb el grup
 • Dia i hora: qualsevol dia de la setmana
 • Ruta: Una passejada de 3 hores, descobrint territori, història, paisatge, fauna, flora i amb aperitiu final.
 • Reserves: mínim una setmana d’antel·lació. Segons disponibilitat

*La reserva de l’activitat serà amb 1 setmana d’antel·lació. Un cop confirmada la reserva, i a partir de 48 hores abans, no es podrà canviar la sortida (vaixell o senderisme) En cas de mal temps és buscarà una nova data per realitzar l’activitat. 

+ INFORMACIÓ I RESERVES: +0034 972 300 228 / +0034972 30 38 86

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad