Ds. maig 8th, 2021

La setmana del 10 al 14 de maig es realitzarà la XVIna. edició d’aquest esdeveniment tan esperat per totes les persones ateses en els diferents serveis d’Apasa.

El format d’aquest any s’adaptarà a les directrius establertes per la situació actual de pandèmia. És per aquest motiu que les activitats es realitzaran , majoritàriament , a partir de les gravacions que els diferents col·laboradors facilitaran, poden gaudir d’aquesta manera de moltes modalitats esportives, així com d’altres lúdiques i sensorials.

Aquest any, com a novetat i aprofitant les xarxes socials d’Apasa , s’ha introduït un concurs amb la nostra mascota. En aquest es formularan un seguit de preguntes amb regals, per als guanyadors, fets pels nois/es de l’ entitat.

Una altra nova iniciativa de les Jornades Esportives ha estat la vinculació amb el Projecte Emma (campanya per recaptar fons per la investigació del càncer de mama) amb un donatiu de 2 euros per part de tots esportistes, familiars i personal interessat . Per aquesta col·laboració s’adquireix una polsera solidària subvencionada per l’empresa Homatic que dóna suport a aquest projecte.

També, ens hem proposat potenciar la diversitat. Per aquest motiu hem iniciat un programa de participació dels IES Municipals dels quals hem obtingut resposta mostrant el seu interès en col·laborar en aquesta edició.

En l’acte de cloenda comptarem amb l’actuació d’artistes de gran reconeixement.

Són molts els col·laboradors que, any rere any, ofereixen el seu suport, i que han contribuït a que a dia d’avui estéssim parlant d’un projecte tan consolidat en l’entitat permetent a les persones ateses, gaudir d’experiències diverses i emocionants a nivell esportius.

Aquests organismes, entitats i clubs són:

 1. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
 2. Departament d’Educació
 3. Diputació de Tarragona
 4. Consell Comarcal del Montsià
 5. Ajuntament de la Ràpita
 6. Ajuntament d’Amposta
 7. Ajuntament de Santa Bàrbara
 8. BBVA
 9. Obra Social “La Caixa”
 10. Associació de Voluntaris de “La Caixa”
 11. Quickdance
 12. Club Futbol Amposta
 13. Paleotraining Delta
 14. Escola de dansa Jacqueline Biosca
 15. Fit&Habit
 16. Handbol
 17. Pixpress
 18. L’Aixolet Som Cuina
 19. Rètols Ubaldo
 20. Club Bàsquet Amposta
 21. Federació Catalana de Basquet
 22. Special Olympics Catalunya
 23. Gran Penya Espanyolista RCD Espanyol
 24. Federació ACELL
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad