18/09/2021

Turismedia Oci

Festes, fires, esdeveniments – Turisme i oci de proximitat

Itinerari sonor i musical dels paisatges del bosc i les aus de ribera

Aquest dissabte dia 18 de setembre  hem preparat una activitat molt especial que s’emmarca dins del cicle “Ebre, Música & Patrimoni” que realitzem aquest estiu.

Us proposem dur a terme l’itinerari sonor i musical dels paisatges del bosc i les aus de ribera, que consistirà a realitzar un recorregut a peu per la via verda, resseguint el camí de la riba dreta del riu Ebre, acompanyats dels naturalistes ornitòlegs, Abel Julien i Ferran Latre,  amb els quals identificarem el so de les aus més característiques (merles, rossinyols, tórtores, etc.) que podreu trobar al llarg de la ruta.

El recorregut culminarà en arribar a l’àrea de lleure de l’illa de Sapinya, amb l’actuació de diversos artistes, que ens oferiran la interpretació de peces de música inspirades en el cant de les aus. D’una banda, comptarem amb la presència i actuació de la clarinetista, Laia Haro, i d’altra amb l’interpretació del conjunt de flauta travessera i flautí, integrat per: Jesús Folch Garcia (flautí), Vicky Garcia Muñoz (flauta travessera), Tània Gil Cabanes (flauta travessera) i Elena Labordeta Valmaña (flautí).

Per poder participar en l’activitat, és necessari  inscriure’s prèviament a través del correu de contacte info@museuterresebre.cat indicant: el nom, cognoms, telèfon i DNI dels interessats. L’aforament està limitat a 40 persones.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad