Turismedia Oci

del 23/9/2022 al 30/10/2022 · Vestíbul del Museu de les Terres de l’Ebre · Amposta

Ubicades en l’edifici del castell d’Amposta que acull l’Escola d’Art i Disseny (ESARDI), l’any 1993, es van localitzar per part del Museu de les Terres de l’Ebre al voltant de 90 marques inscrites en els carreus de quatre estances semisoterrànies que presumiblement servien en època medieval com a dipòsits per a emmagatzemar el gra recaptat.
La mostra, emmarcada en l’edició Ebre, Art & Patrimoni 2022, presenta el treball experimental dut a terme amb alumnes i professorat d’ESARDI, el qual parteix de les marques de picapedrer, ubicades als dipòsits del castell d’Amposta, que han estat aprofitades com a formes singulars per realitzar unes primeres proves i anàlisi formal.
Mitjançant tècniques i procediments escultòrics i de gravat es generen una sèrie de reinterpretacions i creacions amb petits relleus i contrarelleus que exploren tant la identitat individual com la col·lectiva local.
L’entrada a l’exposició és gratuïta i estarà disponible des del 23 de setembre fins al 30 d’octubre de 2022 al vestíbul del Museu de les Terres de l’Ebre.
A més, el dia 27 d’octubre coincidint amb la celebració del festival europeu d’art Bigdraw, l’alumnat i el professorat d’ESARDI desenvoluparan activitats vinculades al taller “Identitats, registres, empremta i creació”, en el qual partint de les 90 marques inscrites en els carreu de l’edifici del castell d’Amposta es duran a terme reinterpretacions contemporànies mitjançant diferents tipus de tècniques.
Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta, el Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i el Museu de les Terres de l’Ebre.

Dies: del 23/9/2022 al 30/10/2022

Horari: Horari habitual del Museu

Lloc: Vestíbul del Museu de les Terres de l’Ebre

Població: Amposta

Organitza: Ajuntament d’Amposta, Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili, Museu de les Terres de l’Ebre i Diputació de Tarragona.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad