Fem turisme

Patrimoni

Propostes

Aquest estiu, a l’estudi de Tornafort podeu visitar l’exposició “Homus Urbà Homus Rural”, de M. José de Molina.

L’exposició se centra entre aquests dos mons oposats i alhora complementaris on la persona cerca realitzar-se, viure en pau, trobar-se a si mateixa i gaudir de companyia dels altres.

*L’#HomusUrbà es troba entre la fascinació i el desconcert. Fascinació per viure en comunitat i a prop de tot allò que cobreix les seves necessitats, inquietuds i comoditats… Desconcert davant l’especulació de l’habitatge.

L’#HomusRural es troba entre la necessitat i l’alternativa. La necessitat d’anar a les grans zones urbanes a trobar oportunitats de treball i de realització personal.

L’autora utilitza el collage amb tècniques diverses i amb objectes orgànics i inorgànics reciclats, com a llenguatge plàstic per expressar les sensacions, pensaments sobre la realitat cultural i social que l’envolta.

Cal concertar la visita a l’exposició al telèfon: 636 117 712

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad