Del 6 de juliol al 4 d’agost de 2024, la Sala 2, sala d’exposicions temporals de Terracota, Centre d’Interpretació de la Terrissa de la Galera (baixos de l’Ajuntament) acollirà una exposició de pintura: “Florilegi” de Gemma Herman Garriga.

Gemma és de Barcelona. A l’actualitat, compagina els seus estudis de Batxillerat amb els de dibuix i pintura.

És una artista novella que des de fa alguns anys aprèn la tècnica de grafit, l’aquarel·la, l’oli, l’acrílic i el guaix. A més, al llarg de quatre anys ha obtingut coneixements de modelatge, terrisseria i decoració.

Tota aquesta formació, així com la seva aptitud innata per a les Arts Plàstiques, li han permès poder oferir-nos aquesta exposició que com el seu nom indica és una compilació de la seva obra.

A través de composicions amb la tècnica de l’oli, l’acrílic, el guaix o el carbonet descobrirem tot un univers de personatges heterogenis amb mirades penetrants i enigmàtiques que ens transmeten solemnitat misteri i respecte.

Gemma s’inspira amb la natura i l’ésser humà, utilitza colors suaus, fons uniformes, formes pures i definides, destacant d’aquesta manera els diferents elements de la composició.

De vegades representa la realitat el més acurada possible, sense embellir-la mentre que altres esquitxa la composició d’algun component imaginat.

Obres d’una molt jove artista, inspiradores, curulles de talent i que palesaran el compromís d’aquest espai amb la societat. Un espai obert a tots els i les artistes de les Terres de l’Ebre, i, de més enllà, un lloc on l’àmbit creatiu dona a conèixer les seves creacions sense límit d’edat ni condició, oferint d’aquesta manera un ventall ampli de propostes artístiques.

Estem convençuts que l’exposició us resultarà interessant, captivadora i fresca.

L’acte d’inauguració tindrà lloc dissabte 6 de juliol, a les 20.00 h, al Museu Terracota.

Us recordem que l’horari del Museu Terracota, és: dimecres a divendres de 9’30 a 13’30 h; dissabtes, diumenges i festius de 12.00 a 14.00 h

Més informació i visites concertades fora d’aquest horari:

terracota@galera.cat

977 71 83 39

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad