Turismedia Oci

La mostra se celebrarà del 9 a l’11 de desembre amb la xocolata, torrons, dolços i aliments típics nadalencs com a principals protagonistes

Amb poques edicions s’ha consolidat com una cita imprescindible al municipi, on centenars de persones s’apropen per gaudir d’una mostra molt especial amb la xocolata com a principal temàtica de les paradetes per a recordar el passat més dolç de Vinaròs.

Aquest any també s’oferirà una programació paral·lela amb demostracions gastronòmiques i visites guiades, per tal de crear un bon ambient festiu a la Fira, que al mateix temps ajude a dinamitzar el centre de la localitat.

Vinaròs tenia un important passat vinculat amb la xocolata amb diverses empreses instal·lades a la ciutat que elaboraven aquest producte, fet que va suposar per als veïns guanyar-se el nom de xocolaters. En aquest sentit, la Fira de Lluís Santapau vol recuperar aquesta tradició dolça, a més de ser una bona oportunitat per ajudar a dinamitzar l’economia de la localitat, des del punt de vista comercial i pastisser.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad