Vinaròs celebrarà el diumenge 26 de maig la festa de la Misericòrdia, patrona de la ciutat

Per facilitar l’accés als veïns l’Ajuntament habilitarà autobusos gratuïts de pujada i baixada des del Palau de Justícia

El diumenge 26 de maig Vinaròs celebrarà el dia de la Misericòrdia, patrona de la ciutat, amb una jornada de germanor a l’ermita. Gràcies a la feina conjunta entre l’Ajuntament i les entitats locals s’oferirà una programació variada que inclourà la tradicional missa en honor a la patrona, els balls de Les Camaraes a la plaça de l’ermita i el repartiment de les paelles.

Els actes començaran a les 7:00h amb la rogativa des de l’església arxiprestal fins a l’ermita, en arribar es farà la tradicional Missa dels Pelegrins. A les 11:00h continuaran les activitats amb els balls que oferirà Les Camaraes a la plaça de l’ermita i tot seguit, a les 12:00h, s’oficiarà la Missa Major, que finalitzarà amb la benedicció del terme municipal.

Els actes continuaran amb el repartiment de les paelles, en aquest cas, cal assenyalar que els tiquets per a l’arròs es podran aconseguir a partir de demà a la planta baixa de l’ajuntament en horari de 9:00h a 14:00h, el preu és d’1€ la carmanyola amb dues racions. El mateix dia de la Misericòrdia també es posaran a la venda els tiquets a la paradeta que es muntarà a la plaça de l’ermita.

A les 19:00h acabaran els actes amb una missa a l’església arxiprestal i a continuació rebuda de la Mare de Déu de la Misericòrdia, processó i ofrena de flors a la seua imatge.

Per facilitar l’arribada a l’ermita des de l’Ajuntament s’habilitaran autobusos gratuïts de pujada i baixada des del Palau de Justícia. L’horari d’anada serà a les 9:00h, 10:00h, 11:00h i 12:00h, mentre que el de tornada serà a les 14:00h, 15:00h, 16:00h i 17:00h.

El regidor de Festes, Víctor García, ha agraït la feina de totes les persones que faran possible la celebració del dia de la Misericòrdia i animava a tots els veïns i veïnes a participar en aquesta jornada de tradició i germanor.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad