La pandèmia de COVID-19 no ens ha donat treva a la Masia de Castelló, no hem pogut celebrar la XXIII edició del nostre estimat Pessebre dels Estels. Però com que l’ADN de la nostra Associació és actiu i creatiu, no ens hem pogut estar quiets i us hem preparat una sorpresa nadalenca: el Pessebre per detràs.

Aquesta iniciativa es basa en la idea de mostrar a tothom què hi ha darrera del Pessebre dels Estels. Tothom qui ha vingut coneix les escenes però, sabeu com es van construir? com es preparen els figurants? qui hi ha al darrera de tota l’organització?

Hem volgut mostrar-vos aquesta part “de detràs” amb imatges de les escenes al llarg dels anys, com es van arreglar les cases, com s’organitza la gent… i per això us convidem a estar atents a les nostres xarxes socials a partir del 24 de desembre.

Cada dia publicarem 4 o 5 vídeos (a partir de les 9 del matí i fins les 21 del vespre) amb el recorregut del pessebre, des del parking fins a la carpa de sortida. I com a colofó final, tots aquests vídeos estaran en un mapa interactiu que podreu visitar quan vulgueu. I per si no en teníem prou, tenim unes mascaretes de Castelló fantàstiques que volem regalar…

Aquest Nadal volem que tothom participi del Pessebre dels Estels, ja sigui perquè s’hi veu representat en els vídeos o perquè vol guanyar una mascareta! No us oblidem, us enyorem i al 2021 tornarem amb més força.

Estigueu atents a les nostres xarxes socials i que passeu unes molt bones festes!

Associació Masia de Castelló

Instagram: https://www.instagram.com/masiacastello/
Facebook: https://www.facebook.com/masiacastello/
Twitter: https://twitter.com/masiacastello
YouTube: https://www.youtube.com/c/masiacastello

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad