La iniciativa consta de la instal·lació de dos estants amb llibres a les platges de Fora del Forat i Clot perquè els banyistes puguen gaudir de la lectura

La regidora de Cultura, Mercedes García, ha presentat aquest matí la nova proposta cultural Biblioteca al carrer, una iniciativa inspirada amb el moviment bookcrossing, que va nàixer als anys 2000. En concret, es tracta de dos estants, en forma de barca, que s’han instal·lat a la platja de Fora del Foral i del Clot on els banyistes podran agafar un llibre, llegir-lo i retornar-lo de nou a la prestatgeria.

García ha indicat que “es tracta d’una iniciativa amb l’objectiu de fomentar la lectura i apropar la Biblioteca a veïns i visitants”. Segons comentava es podrà trobar una variada selecció de llibres, tant per al públic adult com per al públic infantil. D’altra banda, assenyalava que “les dues prestatgeries complementaran l’oferta de la Biblioplatja, en especial per als banyistes de la platja de Fora del Forat i del Clot”.

Per acabar, Garcia feia una crida al civisme i al respecte dels dos estants de Biblioteca al carrer, segons comentava, es tracta d’una nova iniciativa amb la finalitat que tota la ciutadania puga gaudir de la lectura.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad