Turismedia Oci

4 d’AGOST JORNADA DEL MUSCLO I NIT DE MÚSICA RIUMAR, PLAÇA EUROPA 21,30 H Soul Kitchen
6,13,20 i 27 d’AGOST MERCAT A RIUMAR PLAÇA EUROPA 18:00 H A 21:00 H Cada setmana els dissabtes a la tarda fins al 24 de setembre vine a passejar i a fer les teves compres al nucli de Riumar.
6 d’AGOST TARDA DE JOCS I FESTA COUNTRY PLAÇA EUROPA 18:00 H Tarda de jocs infantils i seguidament sopar amb degustació de barbacoa, actuació Feel Dance.

Música fins a la una de la matinada.

7 D’AGOST RUTA AMB CAIAC PER LA BADIA DEL FANGAR PORT D’ILLA DE MAR 10:00 H Descobreix la Badia del Fangar i les muscleres amb una ruta en caiac que començarà al Port d’Illa de Mar. Inscripció prèvia (places limitades): EAC de Riumar i Espai Puntual de l’Ajuntament de Deltebre.
7 D’AGOST TORNEIG DE PETANCA PLAÇA ELISEU VIVES   “II OPEN PETANCA RIUMAR” El torneig serà en modalitat dupleta, té una durada prevista de 2 o 3 hores. Si no tens parella no et preocupis perquè es farà un sorteig entre els participants.
9 D’AGOST CAMINADA NOCTURNA- LA FAROLETA EN LLUNA PLENA I TAST CLANDESTÍ RESTAURANT LOS VASCOS 21:00 H Caminada nocturna sota la llum de la lluna plena al Far del Fangar, acompanyada per un tast clandestí a la vora de la platja. Inscripció prèvia a l’Ajuntament. Preu: 5 €
DE L’11 AL 21 D’AGOST FESTES MAJORS DE SANT ROC     Ampli ventall d’activitats per a tots els públics, Bous de plaça, pels carrers, capllaçat i embolat. Diversos actes culturals i esportius.
DEL 12 AL 21 D’AGOST FESTES MAJORS DE DELTEBRE     Ampli ventall d’activitats per a tots els públics. Tradicionals esdeveniments taurins. Nits de ball, competició d’”autos locos”, tobogan aquàtic, dinars populars, concerts, xaranga pels bars del municipi, etc.
18 D’AGOST CINEMA A LA FRESCA PLAÇA EUROPA 22:30 H Nit de cinema a la fresca al costat de la platja.
19 D’AGOST CONCERT LA OREJA DE VAN GOGH RECINTE FESTIU 23:00 H El mític grup La Oreja de Van Gogh presenta la seva nova gira a les Festes Majors de Deltebre. Entrada anticipada 15 € / Entrada a taquilla 20 €.

Venda d’entrades: Deltebre.cat, EAC, Consell de Riumar i Centre Esportiu.

21 D’AGOST ORQUESTRA PANORAMA RECINTE FESTIU 0:00 H Reconeguts com la millor orquestra de l’Estat espanyol, l’Orquestra Panorama realitzarà el tancament de les Festes Majors de Deltebre. 

Entrada anticipada 10 € a l’Ajuntament i Centre Esportiu del Delta / Entrada a taquilla 15 €.

25 D’AGOST NIT DE MÚSICA A RIUMAR: GRUP DE VERSIONS TREMENDOS PLAÇA EUROPA 22:00 H El grup de versions TREMENDOS ens oferirà el seu concert al costat de la platja de Riumar.
27 D’AGOST TARDA DE JOCS I SOPAR POPULAR PLAÇA EUROPA 18:00 H Tarda de jocs infantils i seguidament sopar popular amb música fins a la una de la matinada.
30 D’AGOST CAMINADA NOCTURNA AJUNTAMENT DE DELTEBRE 21:30 H Caminada nocturna per visitar els punts més característics del municipi de Deltebre. Recorregut familiar.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad