Concert del Jazz Club Vilafranca

Atientas és el primer treball discogràfic de la nova formació que lidera el guitarrista vilafranquí Xavi Díaz. Hi trobem nou peces instrumentals on hi ha música llatina i brasilera, jazz-flamenc, sonoritats mediterrànies i, naturalment, Jazz. La banda rep influències de tot tipus de jazz fusió (Chick Corea, Pat Metheny, Spyro Gyra, Lionel Loueke, Antonio Carlos Jobim o Paco de Lucia entre molts d’altres), però l’estil i l’arrel de les composicions prové de les vinyes, els camins, el cel i el mar que envolten l’Alt Penedès i el Garraf. El disc ha estat enregistrat el febrer d’enguany als estudis La Casa Murada de Banyeres del Penedès amb Jesús Rovira i Pau Josa com a tècnic de so, i sota el segell discogràfic de “Àmbit Records”.

En el decurs dels mesos previs a la gravació, el repertori s’ha pogut sentir a diferents escenaris del País i ara, amb el nou disc present a totes les plataformes, el Xavi Díaz Grup obre el seu ventall d’actuacions que presenten un directe de prop d’hora i mitja, en un concert ple d’alternatives, de la calma a l’èxtasi, i amb una bona dosi d’improvisació. En aquest viatge, Xavi Díaz es fa acompanyar d’una colla de músics molt rellevants i amb una àmplia trajectòria, com són el bateria i percussionista de Sant Pere de Ribes Isidre Ruiz, el baixista de Sabanell Enric Soler i el pianista anglès Mark Cowling.

19 Octubre 2024 | 20:30 h.

Auditori VINSEUM

Xavi Díaz, guitarra
Mark Cowling, piano
Enric Soler, baix
Isidre Ruiz, bateria

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad